Returmatchen avgjord

Returmatchen avgjord

Vinnare av höstens tävling heter ELEKTROTJÄNST AB i Trosa med VD Mikael Hagström. Priset är 3 st. arbetsmobiltelefoner och den stora äran att bli årets miljövän.

Returmatchen avgjord

Vinnare av höstens tävling heter ELEKTROTJÄNST AB i Trosa med VD Mikael Hagström.  Grattis! En intervju med Mikael kommer i Elinstallatören senare i vinter. På andra plats kom Browik Installation AB i Örebro och på tredje plats kom Nilssons Elektriska AB i Lycke.

 

                                                                      "Resultatet från vår tävling- Returmatchen har varit mycket positivt och vi har fått många bra frågor om återvinning. Detta visar på ett stort engagemang från EIO:s medlemmarna.

 
Under perioden har det återvunnits drygt 30.000 kg kabel och besparingen för miljön är slående. Man kan generellt säga att i och med att vi återanvänder kabelspillet som insatsvara vid nyproduktion så har vi minskat koldioxidutsläpp motsvarande vad ca 60 bensindrivna bilar släpper ut på ett år!
 
Totalt är det ca 10% av medlemmarna i EIO som idag är anslutna till återvinningssystemet och det innebär att det finns en stor potential för elteknikbranschen att bli ännu bättre. Så ta chansen att göra en insats för miljön och anslut ditt företag till återvinningssystemet
 
Pekka Påhlman, Vd för Returledning i Sverige AB

2013-01-25 14:23